У Херсоні в ДТП потрапило авто, що перевозило виборчі бюлетені

 

У Херсоні сталася ДТП за участю автомобіля, в якому перевозили виборчі бюлетені.

Повідомлення про аварію надійшло у понеділок, 22 липня, близько 06:00, повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

“На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 30-річна водій автомобіля “ЗАЗ Славута”, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала переваги в русі автомобілю “Фольксваген-Транспортер”. Внаслідок зіткнення мікроавтобус перекинувся. Як з’ясувалося, автомобіль “Фольксваген” здійснював перевезення виборчих бюлетенів до окружної комісії”, — йдеться в повідомленні.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди незначні тілесні ушкодження отримала працівниця поліції, члени ДВК не постраждали.

Бюлетені непошкодженими передані членам ОВК.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. Встановлюються всі обставини ДТП.

Читайте також:
У Херсоні спалили машину помічниці кандидата від “Слуги народу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна