ЗСУ з повітря “почистили” позиції бойовиків під Горлівкою. ВІДЕО

 

Військовослужбовці 53-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України знищили позицію бойовиків на Донеччині, які дислокувалися в передмісті тимчасово окупованої Горлівки.

Про це у вівторок, 16 липня, на своїй сторінці у соцмережі Facebook пише армійський волонтер Юрій Мисягін та поширює відповідне відео.

“Спочатку пролетіли над позицією противника вище. Придивилися. І що побачили? Окопи, окопи – десятки метрів. Зайняті будинки, з яких давно вигнали місцевих, перетворені в спостережні пункти, КСП взводів і невеликі склади боєприпасів”, – пише Мисягін.

Згодом, за словами волонтера, був другий проліт: детальніше розглядали позиції. Згодом відвели дрон на безпечну відстань та відкрили вогонь.

“Все по цілях. Коригування з повітря, дозволяє не витрачати даремно боєприпаси. Кілька хвилин і операція завершена. Піхота 53-ї бригади відзначилася”, – пише Мисягін та додає , що дрони – це “очі армії” в небі.

Як інформувала “Новинарня“, минулого тижня ЗСУ під Водяним знищили ворожу “Гвоздику”.

Читайте також:
Відповідь ЗСУ на атаки 1 липня: трьох бойовиків знищили, п’ять – поранили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.