Росія влітку перекинула на Донбас 600 тонн боєприпасів

 

У Головному управління розвідки Міністерства оборони України заявили, що Росія з початку літа перекинула на Донбас 600 тонн боєприпасів для незаконних збройних формувань.

Про це повідомляє ГУ розвідки Міноборони.

Окупанти продовжують активно забезпечувати потреби російського окупаційного угруповання військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Так, протягом червня-липня з території Росії залізничним транспортом для з’єднань і частин “1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ” доставлено понад 600 тонн боєприпасів, у т.ч. для реактивних систем залпового вогню, артилерійських систем і мінометів, і десятки цистерн з пально-мастильними матеріалами.

У той же час автомобільним транспортом з російської території завозилися вантажі військового призначення, зокрема мова йде про цивільні автомобілі, супровід яких при перетині неконтрольованих ділянок українського кордону здійснювався ФСБ РФ, а після перетину – підрозділами російсько-окупаційних військ.

Читайте також:
Переселенець відсудив у РФ понад 1 млн грн за агресію на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна