Під час складання присяги одразу п’ять строковиків ДШВ освідчилися в коханні. ВІДЕО

 

У Житомирі під час урочистої присяги строковиків-десантників одразу п’ятеро військових освідчилися на плацу в коханні своїм дівчатам, запропонувавши руку і серце.
Дівчата їм не відмовили, пообіцявши дочекатися з армії.

Свідками незвичайної церемонії в суботу, 13 липня, стали більше 600 армійців і ще півтисячі гостей 199-го навчального центру ДШВ.

“Як проводжати хлопця в армію, а потрапити до РАЦСу. П’ять пропозицій – п’ять “так”, – ідеться в сюжеті ТСН.

Цього дня строковики, призвані в Десантно-штурмові війська з різних областей України, отримали берети кольору марун.

До складання присяги новобранці, під керівництвом досвідчених офіцерів та сержантів навчального центру в Житомирі, пройшли курс загальновійськової підготовки, отримали теоретичні знання і практичні навички, виконали навчальні вправи зі стрільби із стрілецької зброї.

“Основне завдання цих військовослужбовців, зважаючи, що вони не залучаються до виконання завдання за призначенням у районі виконання ООС, – це буде несення служби у варті, виконання інших завдань, ну і забезпечення бойових завдань військовими частинами Десантно-штурмових військ”, – розповів заступник командувача Десантно-штурмових військ полковник Олександр Пухальський.

Підтримати захисників приїхали їхні батьки. Зізнаються, спочатку боялися відпускати дітей на службу, але зараз усі страхи розвіялись.

Завершився ритуал складання військової присяги урочистим маршем строковиків та показовим виступом військовослужбовців 199-го навчального центу, які продемонстрували всім присутнім силові акробатичні прийоми та практичне виконання стрільби розрахунку Д-30.

Протягом наступних трьох тижнів хлопців розподілять у військові частини ДШВ по всій Україні, крім зони бойових дій, інформує пресслужба командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

Читайте також:
Командувач ДШВ Михайло Забродський: Потрібно готуватися до маневреної війни

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна