У Чернігові затримали офіцера, який продавав пейнтболістам доступ на військовий аеродром

 

У Чернігові військовослужбовець за хабар дав цивільним доступ на територію військового аеродрому для гри в пейнтбол, а потім – для оренди ділянки летовища.

Про це 9 липня повідомила врес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

“Відповідальний за організацію охорони колишнього військового аеродрому «Півці» начальник позаштатної комендатури військової частини, підпорядкованої Харківському національному університету Повітряних сил ЗСУ імені І. Кожедуба, за 3000 гривень хабара організував представникам приватного підприємства безперешкодний пропуск на аеродром у Чернігові для проведення змагань з пейнтболу. Ще 500 доларів США отримав за сприяння у подальшому в отриманні ділянки там у тривалу оренду“, – розповіли в прокуратурі.

Під час одержання неправомірної вигоди 9 липня офіцер був затриманий військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки Нацполіції в Чернігівській області та слідчими ГУ НП.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також:
На Чернігівщині затримали на хабарі опера карного розшуку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна