На Донеччині зремонтували 234 будинки, пошкоджені обстрілами бойовиків

 

У Мар’їнці, Красногорівці та у Волноваському районі Донеччини рятувальники відновлюють житло, пошкоджене внаслідок артилерійських обстрілів з боку російських окупантів, вже завершили ремонт 234 будинків.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

“На Донеччині рятувальники ДСНС продовжують відновлювати житлові будинки, що постраждали через обстріли. Всього ж з початку проведення відновлювальних робіт бійці ДСНС вже завершили ремонт за 234 адресами у містах Мар’їнка та Красногорівка, а також у Волноваському районі”, — йдеться у повідомленні.

Із 3 липня рятувальники Донеччини проводили ремонтні роботи у селах Бердянське та Лебединське Волноваського району, загалом бійці ДСНС проводили ремонти за двома адресами.

В управлінні нагадали, що регулярні обстріли з боку російських військових формувань завдали масштабних збитків громадянам, сотні домівок пошкоджено мінами та снарядами.

Внаслідок бойових дій, що не вщухають на території Донецької області, страждають не лише військові, але і цивільне населення. Чисельні обстріли залишили без даху над головою сотні сімей. Для того, щоби громадяни змогли повернутися до нормального життя, рятувальники ДСНС проводять відновлювальні роботи пошкодженого через бойові дії житла.

Читайте також:
ГПУ викликала Мендель на допит щодо заяв про обстріли з боку ЗСУ цивільних об’єктів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна