Знамениту вежу в Торонто підсвітили на честь України. ФОТО

 

Найвища споруда Західної півкулі – вежа CN у Торонто – у ніч із 2 на 3 липня була підсвічена з нагоди проведення в місті конференції щодо реформ в Україні та офіційного візиту президента Володимира Зеленського.

Як повідомив “Укрінформ“, усю ніч вежа почергово підсвічувалася синьо-жовтими та червоно-білими кольорами, аби вшанувати канадсько-українську дружбу.

Фото: Укрінформ

Як відомо, “Сі-Ен Тауер” разом з антеною на шпилі має висоту 553,33 метра, верхній поверх – на висоті 446,5 метра.

“Українська” конференція в Торонто триває 2-4 липня. У 2018 році подібний захід відбувся у Копенгагені, а в 2017-му – в Лондоні. Головна мета конференції – ознайомити міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху.
Для участі у конференції до Канади прибув президент України Володимир Зеленський, велика урядова делегація на чолі із першим віцепрем’єр-міністром Степаном Кубівим, представники неприбуткового та приватного секторів.

Читайте також:
Зеленський з Трюдо: Мир на Донбасі можливий лише тільки політико-дипломатичним шляхом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна