Вибух на ігровому майданчику в Дніпровському районі: поранені шестеро дітей

доповнено

Поліція Дніпропетровської області встановлює обставини вибуху невстановленого предмета, в результаті якого постраждали діти.

Надзвичайна подія сталася 1 липня близько 20:00 на дитячому майданчику в селі Пашена Балка Дніпровського району. Унаслідок вибуху поранення отримали шестеро дітей у віці від 4 років до 16 років, повідомили в пресслужбі ГУ НП області.

Встановлено, що діти гралися невідомим предметом і він вибухнув.

На місці вибуху працювала слідчо-оперативна група Дніпровського районного відділення поліції і вибухотехніки. Медики надають допомогу постраждалим дітям.

За уточненими даними, вибухнув снаряд для підствольного гранатомета, який діти нібито знайшли на смітнику.

За даними ТСН, поранені перебувають у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні. З них двоє – в реанімації, їм зробили операції, ще двоє – у травматології.

Розслідування даного факту ведеться за двома статтями Кримінального кодексу України – ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Читайте також:
Суд арештував без застави обох поліцейських із Переяслава, які розстріляли 5-річну дитину

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна