Стрілянина з пораненням в кафе на Оболоні: поліція затримала чотирьох іноземців

 

Поліція Києва порушила кримінальне провадження за фактом стрілянини в кафе в Оболонському районі за участю іноземців, де один з учасників інциденту отримав вогнепальне поранення.

“Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі”, – сказано в повідомленні пресцентру ГУ НП столиці в неділю, 30 червня.

Подія зі стріляниною сталася минулої ночі в кафе, розташованому на вулиці Автозаводській.

“Свідки події повідомили, що в закладі відбувся конфлікт між чоловіками. Пізніше до одного з них приєднались його друзі та словесна перепалка переросла у бійку. Після цього один з учасників сварки дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрелив у опонента”, – йдеться в повідомленні.

Потерпілий отримав поранення ноги, йому викликали “швидку”, яка надавала необхідну медичну допомогу.

В цей час компанія “стрільця” зникла з місця події на автомобілі.

Оперативний черговий оголосив спеціальний поліцейський план для затримання зловмисників. Через годину по вулиці Андрія Малишка правоохоронці зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль, у якому перебувала компанія чоловіків та дві дівчини.

“У салоні іномарки поліцейські знайшли предмет, схожий на пістолет, а при поверхневому огляді у дівчат виявили пакет з пігулками білого кольору. Усі заборонені предмети направили на проведення експертиз”, – йдеться в повідомленні ГУ НП.

Зловмисниками виявилися четверо громадян іншої держави. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також:
Суд віддав на поруки добровольця Регешу, який під час стрілянини поранив журналіста

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна