У Бурятії літак врізався в очисні споруди. Два пілоти померли

 

У російській Бурятії пасажирський літак Ан-24 здійснив аварійну посадку через відмову двигуна, після чого в’їхав у будівлю очисних споруд. На борту було 47 осіб, двоє з яких загинули.

Про це в четвер, 27 червня, повідомляють російські ЗМІ.

За їхніми даними, аварія сталася в аеропорту Нижньоангарська вранці 27 червня. Незабаром після зльоту у лайнера авіакомпанії “Ангара” відмовив один з двигунів, і екіпаж вирішив повернутися в аеропорт.

Під час посадки Ан-24 виїхав за межі злітно-посадкової смуги на 100 метрів і врізався в будівлю очисних споруд, після чого розламався навпіл і загорівся. Літак вигорів майже повністю.

Повідомляється, що в результаті аварії загинули командир екіпажу і бортмеханік. Ще семеро людей отримали поранення, всі вони доставлені в лікарню. Всього, за даними медиків, за медичною допомогою звернулася 21 людина, в основному у постраждалих дрібні садна й порізи.

Як інформувала “Новинарня“, у Росії вибухнув завод з виробництва тротилу.

Читайте також:
У Криму втопилися російські десантники

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.