У Маріуполі 11-річний хлопчик допоміг затримати підозрюваного у зґвалтуванні

 

11-річний маріуполець Даніель Апостол допоміг врятувати життя неповнолітній дівчинці – хлопчик отримав подяку від керівництва поліції.

Про це у вівторок, 25 червня, інформує пресслужба поліції Донеччини.

“Днями у Маріуполі був затриманий чоловік, який підозрюється у зґвалтуванні 11-річної дівчинки. Свідком цієї жахливої події став, як виявилось, дуже небайдужий місцевий мешканець – Даніель. Хлопчик одразу зателефонував у поліцію та повідомив про місцезнаходження зловмисника”, – розповідають правоохоронці.

Керівник поліції Маріуполя Сергій Бичін висловив подяку юному маріупольцю за добрий вчинок. Поліцейський подякував матері хлопця за виховання такого відважного сина, а Даніеля запросив на службу до поліції, коли той виросте.

Також подяки отримали співробітники патрульної поліції, які негайно прибули за викликом дитини та затримали підозрюваного.

Як інформувала “Новинарня“, 30 разів ударив ножем та втопив у Вирлиці: прокуратура Києва висунула підозру чоловікові за вбивство 9-річного племінника.

Читайте також:
Поліція ООС відпрацювала Маріуполь: затримані шість бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна