На Донеччині біля Майорська прикордонники знайшли схрон із пострілами для РПГ

 

Оперативні підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби зі складу ООС виявили схрон боєприпасів у районі автомобільної дороги “Бахмут–Горлівка” на Донеччині.

Як інформує пресцентр Об’єднаних сил, сховок із новими пострілами для ручного гранатомета виявили після надходження відповідної інформації 24 червня.

“Під час перевірки спільно з представниками Бахмутського відділу Національної поліції, за 15 кілометрів від контрольного пункту в’їзду-виїзду “Майорське”, було виявлено сховок з боєприпасами – 20 пострілів до гранатомета РПГ-7.
Небезпечну знахідку вилучено та передано компетентним органам. Відомості про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України “Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”, внесено до ЄРДР”, – ідеться в повідомленні.

Оперативний склад проводить заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконної діяльності.

Читайте також:
Військова контррозвідка СБУ на об’єкті критичної інфраструктури виявила гранатомети

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна