В Україну прибув новий керівник Посольства США

 

Посол Вільям Тейлор став тимчасово повіреним у справах Сполучених Штатів Америки в Україні, замінивши на цій посаді Крістіну Квін.

Про це повідомляє посольство США в Україні.

“Посольство США в Києві вітає посла Вільяма Тейлора, який повернувся до України як тимчасово повірений у справах США. Він керуватиме нашою командою в цей час історичних виборів і перехідного періоду”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Тейлор був послом США в Україні з 2006 по 2009 рік.

Він також був спеціальним координатором Держдепу з питань Близького Сходу, представником США в Близькосхідному квартеті тощо.

Перед останнім призначенням Тейлор обіймав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США.

“Я з нетерпінням чекаю того, щоб очолити команду посольства США у розбудові міцних робочих відносин з президентом Зеленським та його командою, іншими українськими посадовцями та політичними силами, а також підтримці наших міцних партнерських відносин з громадськими організаціями та українським народом”, – сказав посол Тейлор.

Він додав, що США продовжуватимуть “підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України”.

Також посольство повідомляє, що Крістіна Квін повернеться до своєї роботи на посаді заступника Голови Місії.

Читайте також:
Квін замість Йованович. США прислали в Україну нового дипломата

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна