Поліцейська операція в Торецьку: правоохоронці затримали двох сепаратистів

 

За наказом командувача Об’єднаних сил у прифронтовому населеному пункті Торецьк правоохоронці провели оперативно-профілактичне відпрацювання міста, під час якого затримали двох громадян, причетних до діяльності незаконних збройних формувань.

Про це повідомляють у пресцентрі штабу ООС.

Понад 60 співробітників Національної поліції України зі складу ООС були задіяні у піших та автомобільних патрулях.

Під час комплексних заходів поліцейські зі складу ООС було затримали дві особи, які причетні до незаконних збройних формувань і викрили власника бойової гранати. Чоловік зберігав так званий “сувенір” у себе на подвір’ї приватного будинку, наражаючи на небезпеку власну родину.

Також правоохоронці вилучили дві мисливські рушниці (порушення умов зберігання), затримали транспортний засіб, в якому перевозили металобрухт без супровідних документів.

“Ці заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, посиленню охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму”, — йдеться у повідомленні.

За підсумками проведених заходів правоохоронцями було перевірено понад 70 осіб та 40 транспортних засобів. Складено 35 протоколів про адміністративні правопорушення, та виявлено водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Профілактичні заходи на території населених пунктів які розміщені на лінії розмежування триватимуть і надалі.

Читайте також:
Сепаратист із “ДНР”, екс-регіонал Лук’янов повернувся в Київ і балотується в громраду КМДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна