На Закарпатті авто впало в річку: загинули п’ять людей

 

Аварія сталася у селі Тарасівка Тячівського району. Через сильну грозу водій не впорався з керуванням, внаслідок чого загинуло п’ять осіб.

Про це повідомляє місцеве видання «Новини Закарпаття».

П’ятеро мешканців села Тарасівка Тячівського району їхали у ліс автомобілем «Зил-131». Через суворі погодні умови водій не впорався з керуванням, вантажівка скотилась з гори в річку. Наразі чотирьох загиблих знайшли, а п’яту особу — шукають.

Серед загиблих є два працівники лісгоспу. Повідомляється, що чоловіки вирушили в ліс для заготівлі дров.

За інформацією поліції Закарпаття, подія сталася 11 червня, близько 19:00.

“Слідчо-оперативна група виявила на початку села Тарасівка виявила тіла 56-річного, 55-річного та 38-річного місцевих мешканців. Крім того, на окраїні села Тарасівка, в лісовому масиві в урочищі «Пригідське» було виявлено перекинутий автомобіль марки «ЗІЛ», за 200 метрів від авто було виявлено тіло 28-річного місцевого мешканця, а на відстані близько 2-х кілометрів від місця події – тіло 36-річного чоловіка”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Попередньо встановлено, що авто могло перекинутись внаслідок негоди, а саме – зливи та підйому рівня води.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих. Слідство у справі триває.

Читайте також:
Екологічне лихо на Росі: тонна крадених хімікатів потрапила в річку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна