“Криваві жнива”: на Луганщині трактористи підірвалися на міні

 

Трактористи, які працювали на полі між Попасною та Новозванівкою, підірвались на невстановленому вибуховому пристрої.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

“Війна продовжує свої криваві жнива. Постраждалі хлопці, мешканці села Троїцьке 1993 та 1971 р.н., отримали осколкові поранення верхніх та нижніх кінцівок. У одного з них ще й контузія. Зараз вони перебувають у хірургічному відділенні Попаснянської ЦРЛ та отримують усю необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я хлопців задовільний”, – написав Клименко.

Клименко додав, що за п’ять років війни Схід України став одним з найбільш замінованих регіонів світу. В результаті підривів уже загинули близько 300 цивільних осіб, ще 600 – отримали поранення. Серед них – 125 дітей, з яких 27 загинули. Тепер тих, хто отримав поранення, вже 602.

Як інформувала “Новинарня“, Україна перша у світі за числом загиблих через замінування, – ООН

Читайте також:
Земля з мін. Якою ціною Україна розміновує Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна