Окупанти порушили “режим тиші” п’ять разів за день, без втрат

 

Російські окупанти від початку доби п’ять разів обстріляли позиції позицій Об’єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

“Від початку доби ворог п’ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, — йдеться в повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід” противник здійснив чотири обстріли позицій Об’єднаних сил, з них: поблизу села Павлопіль із напрямку населеного пункту Українське – з озброєння бойових машин піхоти; двічі в районі села Водяне з напрямку населеного пункту Ужівка – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу міста Мар’їнка з району населеного пункту Трудівський – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Північ” окупанти з автоматичних станкових гранатометів один раз обстріляли позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Майорськ. Вогонь вівся з напрямку населеного пункту Шахта 6-7.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає”, — поінформували в штабі і додали, що на обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації українські підрозділи дали адекватну відповідь.

Втрати противника уточнюються.

Читайте також:
Журналісти на війні. Олександр Моторний: “Росіяни нам ще в Абхазії сказали: “Ви – слєдующіє”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна