Суд на Луганщині посадив на 4 роки інформатора “ЛНР”

 

За матеріалами Служби безпеки України до чотирьох років позбавлення волі засуджено інформатора бойовиків терористичної організації “ЛНР”.
Про це 4 червня повідомив прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що з червня 2017-го до квітня 2018 року мешканець Рубіжного, що на Луганщині, який працював на держпідприємстві, збирав інформацію про кількісний склад, дислокацію, маршрути пересування Збройних сил України, сил АТО/ООС та характеристики фортифікаційних споруд. Отримані дані за допомогою месенджерів у смартфоні шпигун передавав представнику НЗФ.

Правоохоронці затримали інформатора у лютому 2019 року.

За рішенням Лисичанського міського суду злочинця засуджено до чотирьох років позбавлення волі за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній організації).
Вирок суду набув законної сили.

Читайте також:
“Терорист зі Жмеринки”. Незакінчена історія поплічника бойовиків, який відмовився від обміну в “ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна