Труханова внесли до бази сайту “Миротворець”

 

Мера Одеси та співголову політичної партії “Довіряй ділам” Геннадія Труханова ще всередині лютого 2019 року внесли в базу сайту “Миротворець”.

Його дані опубліковані у розділі “Чистилище”.

Підставами включення Труханова в базу вказано “порушення законодавства України про громадянство шляхом отримання другого громадянства (Росія)”.

У повідомленні підкреслюється, що центр “Миротворець” “просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень”.

Як наголошується на сайті, однією з причин включення мера в список став факт, що до 2017 року у людини з ім’ям, прізвищем, по батькові, датою і місцем народження як у мера Одеси був паспорт Російської Федерації.

Перший свій паспорт він отримав в 2002 році, другий – в 2003 році. У 2011 році звернувся в російські державні структури з проханням замінити перший документ у зв’язку з досягненням 45 років. Обидва паспорти були анульовані у 2017 році через порушення процедури видачі.

На сайті опубліковано його досьє, російські паспорти, фотографії та висловлювання.

2 лютого під час судового засідання у Малиновському райсуді Одеси стало відомо що Труханов попросив про ануляцію російського паспорта на ім’я Геннадія Труханова Сергієво-Посадським міським судом Московської області. Суд задовольнив заяву й анулював документ 13 вересня 2017 року.

Як інформувала “Новинарня“, підозрюваний у корупції мер Ужгорода приєднається до партії Труханова й Кернеса.

Читайте також:
НАБУ завершило слідство щодо Труханова. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна