“Створити казку”: Вакарчук розповів, як завершити війну на Донбасі

 

Святослав Вакарчук застерігає політиків не обіцяти завершити війну швидко, але сам розповів про два фактори, які, на його думку, допоможуть швидше завершити війну.

Про це музикант і лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук розповів у ефірі телеканалу “Україна”.

За його словами, “війна має закінчитися якомога швидше на сприятливих для України умовах”.

“Думаю, що якщо ви побачите людину, яка скаже: “Я знаю точно, як завершити війну”, це буде неправда, ця людина або лукавить, або не розуміє, про що говорить. Це дуже багатогранний комплексний процес”, – сказав Вакарчук.

Політик зазначив, що для цього процесу необхідне дотримання двох факторів.

“Перший – створити казку на тих територіях, які Україна контролює. За словами політика, необхідно “створити вітрину справжнього вільного життя”, де людина відчуває себе гідною та захищеною”, – наголошує політик.

“І коли ми покажемо свій приклад всередині країни, коли виправимо ситуацію в економіці, коли верховенство права нарешті стане не словами, а діями, коли до кожної людини будуть відноситися як до найкращого, тобто не буде гірших чи кращих, – тоді, я впевнений, що люди на непідконтрольних територіях так чи інакше захочуть швидше з нами об’єднатися”, – вважає Вакарчук.

Другий фактор – пам’ятати про людей, які живуть по той бік лінії розмежування.

“Це теж наші люди. Нам потрібно простягнути їм руку допомоги, не потрібно їх сприймати як людей другого сорту. Потрібно показати кожному з них, незалежно від їхніх політичних поглядів, що ми чекаємо їх, думаємо про них і одного разу будемо разом,
– наголосив політик.

Як інформувала “Новинарня“, Вакарчук створює партію “Голос” і йде на парламентські вибори.

Читайте також:
Вакарчук хоче запатентувати слоган “Слава – країні!”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна