Теракт у Сирії: загинули 16 цивільних осіб

 

Унаслідок вибуху в районі міста Аазаз провінції Алеппо, що на північному заході Сирії, неподалік кордону з Туреччиною, загинуло 16 людей.

Про це в понеділок, 3 червня, повідомляє CNN Turk.

16 цивільних осіб загинули в результаті вибуху автомобіля, нашпигованого вибухівкою, у центрі міста Аазаз, неподалік кордону з Туреччиною”, – повідомляє телеканал з посиланням на місцеві джерела.

За інформацією видання Son Haberler, дев’ять осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалі, що перебувають у важкому стані, направлені до лікарні на території Туреччини.

Наразі місце інциденту оточене силами безпеки, жодна з терористичних організацій поки не взяла відповідальність за теракт.

У Сирії з 2011 року триває громадянська війна, в результаті якої загинули більше 400 тис.  людей. Росія, втрутившись в цей конфлікт, надає в ньому підтримку президенту Сирії Башару Асаду – режиму якого значна частина світу, і західного, і арабського, відмовила в легітимності.

Як інформувала “Новинарня“, протягом останнього місяця спостерігається ескалація боїв в сирійській провінції Ідліб, що призвело до загибелі 948 людей, близько третини з них – цивільні.

Читайте також:
Удар ЦАХАЛ по Сирії: знищено ракетний комплекс “Десна”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.