Аваков запропонував Зеленському кандидатури для командування Нацгвардією

 

Міністр Арсен Аваков пропонує президенту Зеленському до затвердження командувачем Нацгвардії нинішнього в.о. командувача Миколу Балана, призначеного президентом Порошенком.
Про це у п’ятницю, 30 травня, повідомив у соцмережі журналіст Юрій Бутусов.

За його словами, 30 травня відбулося представлення Аваковим президенту Володимиру Зеленському кандидатів на посади нового керівництва Національної гвардії України.

“Глава МВС Арсен Аваков провів представлення таких кандидатів:

  • Микола Балан, нинішній в.о. командувача НГУ – заступник командувача з бойової підготовки, представлений на пост командувача Нацгвардії.
  • Юрій Лебідь – командувач Східного ТРК НГУ – представлений на пост заступника командувача з бойової підготовки Нацгвардії.
  • Володимир Кондратюк – командувач Південного ТРК НГУ – представлений на пост начальника штабу Нацгвардії”, – написав Бутусов у “Фейсбуці”.

За його даними, найближчим часом очікується підписання указів президента і призначення відбудуться.

Як інформувала “Новинарня“, президент Петро Порошенко 7 травня призначив в.о. командувача Нацгвардії Миколу Балана, який досі був заступником очільника НГУ.
Звільнений з посади командувача Юрій Аллеров, який керував НГУ з грудня 2015 року, отримав підозру і арешт із заставою у справі про службові зловживання.

Читайте також:
Екс-командувача Нацгвардії Аллерова випустили з СІЗО під заставу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна