Позиція Зеленського не збігається з заявами Бориса Шефіра, – АП

 

В адміністрації президента Володимира Зеленського заявляють, що не поділяють думок співвласника студії “Квартал 95” Бориса Шефіра, висловлених ним напередодні в інтерв’ю “Детектор медіа”.

Про це йдеться у відповіді прес-служби АП на запит BBC News Україна.

“Він висловив виключно власну думку. Ця думка не збігається з позицією президента України Володимира Зеленського та адміністрації президента”, — заявили у прес-службі.

Також там нагадали, що Борис Шефір не є посадовцем адміністрації президента чи членом партії “Слуга народу”, так само як не є ані штатним, ані позаштатним радником президента.

“З часу вступу Володимира Зеленського на посаду Борис Шефір не спілкувався з главою держави”, — уточнили в прес-службі.

Як відомо, Борис Шефір є співзасновником студії “Квартал 95” і давнім партнером Володимира Зеленського. Його брат — Сергій Шефір — нещодавно був призначений першим помічником президента України.

Як інформувала “Новинарня“, 30 травня видання “Детектор медіа” оприлюднило інтерв’ю, в якому Борис Шефір заяви, зокрема, про необхідність скасування законів про мову та мовні квоти і назвав президента Росії Володимира Путіна розумною людиною, з якою можна домовитись.

Читайте також:
Закон про мову треба скасувати, а з Путіним домовитися, – партнер Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна