В АП не виключають телефонної розмови Зеленського з Путіним

 

Заступник глави адміністрації президента України і зовнішньополітичний радник президента Вадим Пристайко не виключає телефонної розмови президента України Володимира Зеленського з президентом РФ Владіміром Путіним.

Про це в четвер, 30 травня, інформує “Інтерфакс-Україна”.

“У нас є багато планів щодо телефонних розмов, включаючи, можливо, з Путіним. Особливо, коли це стосується важливих для нас питань. Попередній президент говорив з президентом Путіним, як ви пам’ятаєте”, – сказав він журналістам в четвер у Києві після зустрічі Зеленського з главами МЗС Німеччини та Франції.

Як інформувала “Новинарня“, Володимир Зеленський зустрівся з Міністром Європи та закордонних справ Французької Республіки Жан-Івом Ле Дріаном і Федеральним міністром закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина Гайко Маасом. Ключові питання розмови: активізація Мінського процесу та продовження роботи Тристоронньої контактної групи.

Читайте також:
“Як прискорити повернення”: Зеленський зустрівся з родичами полонених українців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна