У Відні презентували фільм про анексію Криму

 

Фільм військового журналіста Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України Віктора Грома “Крим. Оточені зрадою” вийшов на міжнародний рівень – вчора стрічку презентували у Відні.

Про це в четвер, 30 травня, інформує прес-служба оборонного відомства.

Зазначається, що прем’єрний показ побачили військові радники та аташе Канади, Швеції, Туреччини, Грузії, Литви, Ірану, Угорщини, Азербайджану, Білорусі, Казахстану, Австрії, Болгарії, Естонії. Також були представники української діаспори та кримські татари, духовенство.

“Крим. Оточені зрадою” – це попередження для Європи і для всіх. Якщо не реагувати на подібні виклики, які нам створила Росія, то може настати момент, коли ви станете на своїй землі чужинцями. Тому підтримуйте Україну, яка зараз блокує наступ Росії”, – зазначив військовий аташе з питань оборони в Республіці Австрія Андрій Ткачук.

Окрім презентації фільму на заході продемонстрували фотокниги Міністерства оборони України «Війна без коментарів» та «Світ, який ми захищаємо».

Як інформувала “Новинарня“, на Каннському кінофестивалі Україна представить фільм про кримських татар.

Читайте також:
На YouTube з’явився фільм “Крим. Як це було” про окупацію півострова Росією. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна