19-річна українка Ястремська виграла третій турнір WTA в кар’єрі

 

Молода ккраїнська тенісистка Даяна Ястремська виграла великий турнір серії WTA International з призовим фондом 250 тис. доларів у Страсбурзі.

У суботу, 25 травня, 19-річна одеситка у важкій боротьбі обіграла у фіналі французьку тенісистку Каролін Гарсію: 6:4, 5:7, 7:6 (7:3).

Українка, яка посідає 42-гу сходинку світового рейтингу, могла подолати іменитішу суппрницю і в двох партіях. Даяна вела 6:4, 5:3 і мала два матчболи на подачі суперниці, але не змогла їх реалізувати.

У третьому сеті Ястремська повела з брейком, який француженка відразу відіграла. Більше брейків не було. У десятому геймі українська тенісистка відіграла матчбол на своїй подачі.

На тайбрейку більш зібраною виявилася Даяна Ястремська.

Це – третій титул WTA у професійній кар’єрі Даяни. Свій перший – у Гонконзі вона здобула трохи більше семи місяців тому. Другий трофец юній Ястремський підкорився в Хуахіні (Таїланд) після нещасного випадку з матір’ю.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна