На територію арсеналу ВМС ЗСУ кинули димову шашку

 

Біля арсеналу Військово-Морських Сил Збройних сил України на Миколаївщині невідомий чоловік кинув димову шашку на територію арсеналу.

Про це в середу, 22 травня, інформує прес-служба ВМС ЗСУ.

“Розрахунком варти було виявлено та припинено протиправні дії, а черговим підрозділом затримано громадянина, який закинув димову шашку на військовий об’єкт та намагався приховано залишити місце правопорушення”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що порушника передано до правоохоронних органів, його протиправні дії зафіксовано камерами відеоспостереження технічних засобів охорони.

“Командуванням частини негайно було посилено охорону об’єкту та проведено ретельну перевірку території, що охороняється, на наявність сторонніх осіб та предметів”, – додають у Командуванні українського флоту.

Про подію повідомили представників Служби безпеки України, Військової служби правопорядку в Збройних Силах України та Національної поліції у Миколаївській області.

Як інформувала “Новинарня“, ГШ запроваджує трирівневу систему безпеки для арсеналів.

Читайте також:
“Сотні військових ешелонів”. Усі реактивні снаряди з арсеналів ЗСУ перемістили в арочні сховища

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна