“101 троянда та каблучка”. У Шепетівці військовий зробив дівчині пропозицію під час шикування

 

Під час повернення одного з підрозділів Шепетівського зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід» в пункт постійної дислокації, один з військових просто під час шикування зробив пропозицію своїй дівчині.

Про це в середу, 22 травня, інформує прес-служба Повітряного командування “Захід”.

“Під час шикування особового складу, командир дивізіону віддав наказав солдату Олександру Димченко вийти зі строю… Хлопець в руках мав букет зі 101 троянди та каблучку. Помітно нервуючи попросив кохану Яну стати його дружиною. Чоловік, вручивши їй квіти, надів на палець каблучку”, – пише прес-служба.

Зазначають, що Олександр та Яна познайомилися 10 місяців тому, переписувалися в соціальній мережі, “згодом у пари з’явилися серйозні почуття”.

“Перед самим відрядженням хлопця в зону ООС, дівчина пообіцяла, що обов’язково дочекається. І дочекалася!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
На Закарпаття повернулися воїни 128-ї ОГШБ із районів проведення ООС. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна