“Мінус бойовик”. У мережі показали, як морпіхи ліквідували кадрового російського офіцера

 

На початку травня у районі проведення Операції об’єднаних сил Збройні сили України ліквідували кадрового російського офіцера, який був командиром бойовиків Євгенія Шабанова з позивним “Лунь”.

Фонд “Повернись живим” опублікував відео розстрілу автомобіля.

“Ліквідація кадрового російського офіцера, який був командиром батальйону 5-ї окремої мотострілецької бригади Євгенія Шабанова з позивним Лунь. Бойовика знищили рівно за тиждень після трагічної загибелі розвідників морської піхоти”, – йдеться у дописі.

Шабаєв був ліквідований 7 травня поблизу Докучаєвська. Він брав участь у війні на Донбасі в якості командира взводу снайперів, родом з Ростовської області.

На сайті “Миротворець” зазначено, що Шабаєв за наказом військово-політичного керівництва РФ, “вів на Донбасі снайперський вогонь на поразку поблизу Мар’їнки, Славного, Березового, Новотроїцького, Новогнатівки, Ясного як по українських військовослужбовцях, так і цивільному населенню”.

“Так, це була помста за побратимів. Швидко, витончено, ювелірно. І так буде з кожним, хто посміє сказати щось погане про Збройні сили України і морську піхоту. З кожним, хто посягне на життя українців. З усіма, хто прийшов на нашу землю зі зброєю у руках. Пам’яті Дениса Козьми на псевдо “Дєд” та Івана Сакаля на псевдо “Волоцюга”, – йдеться в описі відео.

Як інформувала “Новинарня“, поранення тоді отримала й дружина 200-го комбата – вона медсестра.

Читайте також:
“За правилами війни”. 54 омбр знищила 21 одиницю військової техніки бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна