Порошенко планує балотуватися у президенти на виборах у 2024 році

 

П’ятий президент України Петро Порошенко пообіцяв залишитися у політиці і брати участь у наступних президентських виборах, які відбудуться у 2024 році.

Порошенко в інтерв’ю німецькому виданню Die Welt розповів, що піде на вибори через 5 років, бо хоче зберегти і зміцнити досягнення України, передає “Телеканал 24”.

“Я залишаюсь в політиці і буду радий допомогти новому президенту порадами, якщо він їх потребуватиме. І так, я намагатимусь взяти участь в наступних президентських виборах. Але не тому, що тримаюсь за владу, а тому що я хочу допомогти запобігти тому, щоб ми не втратили досягнуте, як це вже було 100 років тому,” – заявив віню

Політик додав, що пишається своїм президентством та згадав про боротьбу проти Росії та проведення реформ в Україні.

Порошенко відзначив, що не вважає програшем свою участь у президентських виборах-2019, на яких перемогу здобув Володимир Зеленський.

“Я розглядаю вибори, що відбулись, не як поразку. І цим я найбільше пишаюсь, що ми утвердити в Україні нову демократичну традицію. Це були вільні і чесні вибори, у яких переміг мій опонент, і я його з цим привітав”, – сказав Порошенко.

Як повідомляла “Новинарня“, 20 травня у Києві відбулася інавгурація президента Зеленського.

Читайте також:
“Знаки”. Під час інавгурації впало посвідчення президента. ВІДЕО

Демарш на інавгурації: глави СБУ і ССО не віддали честь Зеленському

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.