На Чернігівщині проходять тактичні навчання артилерії з бойовою стрільбою

 

На Чернігівщині на базі загальновійськового полігону оперативного командування “Північ” Сухопутних військ Збройних сил України розпочались тактичні навчання з бойовою стрільбою частин та підрозділів артилерії.

Про це інформують у прес-службі Міноборони.

“Військами упродовж трьох днів, як вдень, так і вночі будуть відпрацьовані тактичні та вогневі завдання з ураження противника у різних видах бою. Зокрема подолання водної перешкоди, ведення розвідки у різні способи та ведення контрбатарейної боротьби”, — йдеться у повідомленні.

Також будуть відпрацьовані виявлення та знищення підрозділів противника із застосуванням вогневих контурів, які були вдало апробовані у минулому році в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Окрім артилерійських підрозділів до участі у навчанні залучать розвідувальні підрозділи та підрозділи оперативного забезпечення.

Чернігівська область навчання 4 Чернігівська область навчання 2 Чернігівська область навчання 3
<
>
ФОТО: МОУ

Читайте також:
“В умовах ближнього бою”: морські спецпризначенці показали, як штурмують кораблі. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна