Для війни в північних лісах: в ЗСУ створили єгерську бригаду

 

Для посилення оборони на північному напрямку в Збройних силах України створена окрема єгерська бригада.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба новоствореного бойового підрозділу.

61 опєбр постала на базі 61-ї бригади Корпусу резерву.

“Відповідно до спільної Директиви МОУ та ГШ ЗСУ від 25.04.2019 року, 61-ша окрема піхотна бригада Корпусу резерву була переведена до бойового складу як 61-ша окрема піхотна єгерська бригада з головною метою посилення оборони України на північному кордоні”, – ідеться в повідомленні на ФБ-сторінці військової частини.

Підрозділи бригади призначені для ведення бойових дій у лісовій та болотистій місцевості та комплектуються лише військовослужбовцями контрактної служби, які мають досвід бойових дій або цивільна діяльність яких має спорідненість зі специфікою бригади – мисливці, єгері, співробітники лісових господарств.

У цьому ж повідомленні єгерська бригада запрошує охочих до проходження служби. Найбільш пріоритетними названі діючі та колишні військовослужбовці Сил спеціальних операцій та військової розвідки.

Читайте також:
В ЗС України на випадок нападу створена танкова бригада резерву

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна