Українська армія готова протистояти втручанням Росії перед парламентськими виборами, – Кривонос

 

Українська армія готова протистояти російським втручанням напередодні парламентських виборів у нашій державі.

Про це сказав заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос в інтерв’ю”Голосу Америки”.

“Українська армія готова протистояти (російським втручанням у кіберпросторі та загостренню на Сході, – “Н”), досвід вона має великий, достатньо високий рівень і професіоналізму, і патріотизму. Вона спроможна надати відсіч намаганням Росії розхитувати ситуацію всередині держави”, – сказав Кривонос, відповідаючи на питання журналіста щодо готовності до ймовірної російської агресії перед парламентськими виборами.

На думку заступника секретаря РНБО, проблема в тому, що не лише ЗС будуть об’єктом атаки з боку РФ, як і інформаційних атак.

“Також ми розглядаємо можливі питання щодо інформаційного впливу, продовження активної інформаційної операції з боку РФ на населення України. І головне завдання інформаційної операції – це розхитати ситуацію всередині країни руками і мозком самих українців. Це чітко потрібно розуміти кожному українцю. На жаль, в певних моментах загострення певних протиріч йде тільки на користь РФ”, – підкреслив він.

Як повідомляла “Новинарня“, президент Петро Порошенко підписав указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 7 травня 2019 року “Про заходи щодо зміцнення обороноздатності держави”.
Також Порошенко підписав указ № 201/2019, яким призначив заступника секретаря Радбезу Сергія Кривоноса головою відповідної Міжвідомчої робочої групи та затвердив положення про неї.

Читайте також:
Порошенко призначив на посаду Гладковського спецназівця Кривоноса

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна