На Львівщині працівник поліції врятував п’яного чоловіка від суїциду

 

У понеділок, 6 травня, старший інспектор ювенальної превенції врятував від самогубства жителя Пустомитівського району на Львівщині.

41-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і здійснив спробу скоєння самогубства. Чоловіка доставили у лікарню для надання медичної допомоги.

“У Пустомитівський відділ поліції 6 травня близько 9 години ранку зателефонувала 41-річна мешканка району, яка повідомила, що її колишній чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, дебоширить та погрожує вчинити самогубство шляхом повішання”, – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.

Правоохоронці, які прибули на місце виклику, виявили чоловіка, що перебував на горищі господарської будівлі і погрожував вчинити самогубство. Під час розмови працівники поліції переконували чоловіка цього не робити, але він таки встиг піднятися по драбині та накинути зашморг на шию.

Старший інспектор ювенальної превенції Пустомитівського відділу поліції Андрій Лука швидко вибрався на горище і врятував чоловіка, зрізавши мотузку, на якій він висів. Лікарі, які прибули на виклик, надали 41-річному мешканцю Пустомитівщини першу медичну допомогу і спільно з поліцейськими доправили його до лікарні.

Читайте також:
Поліція закрила справу про самогубство військового льотчика Волошина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна