У Києві розпочали зйомки шпигунського трилера “Спадок брехні”

 

Зйомки повнометражного ігрового фільму Адріана Бола “Спадок брехні” розпочалися у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

“Зйомки відбуватимуться весь травень. До роботи над стрічкою залучені українські та міжнародні зірки: Скотт Адкінс, Вільям Форсайт, Юлія Соболь, Анна Буткевич, Онор Ніфсі, Сергій Калантай, Гордон Александер, Джон Хейлс”, – ідеться в повідомленні.

Знімальний період загалом триватиме до середини червня, реліз фільму запланований на 2020 рік.

“Спадок брехні” – проект спільного виробництва України та Великої Британії. Режисер та сценарист – Адріан Бол. Продюсери – Алла Бєлая і Дмитро Суханов (Україна), Марк Фоліньйо та Грант Бредлі (Велика Британія), Кшиштоф Солек (Польща). Міжнародними продажами фільму займається відома американська компанія “13 Films”.

Проект стрічки став переможцем десятого конкурсного відбору Держкіно.

Фільм “Спадок брехні” – це шпигунський трилер, події якого розгортаються у Києві. Мартін Бакстер, колишній оперативник МІ6, знову занурюється у світ шпигунства, коли молода українська журналістка Саша Степаненко просить його допомоги у розкритті неочікуваної правди про секретні операції міжнародних спецслужб.

Читайте також:
Прем’єра бойовика “Чорний ворон” за Шкляром відбудеться цього року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна