Перший день травня на фронті: двоє військовослужбовців зазнали поранень

 

1 травня у зоні проведення операції Об’єднаних сил двоє військовослужбовців зазнали поранень, бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це у середу, 1 травня, повідомили у прес-центрі ООС.

“Збройні формування РФ вели вогонь по позиціях українських підрозділів зі 120- та 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – повідомили у штабі.

Усі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, двічі – зі 120- та 82-мм мінометів – біля н.п. Піски, зі станкових протитанкових гранатометів– поблизу смт Новотроїцьке, двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля н.п.Лебединське та Миколаївка, зі стрілецької зброї – біля с.Гранітне.

Як інформувала “Новинарня“, протягом останньої доби квітня на фронті один військовий загинув, іще один – отримав поранення.

Читайте також:
На Донбасі від кулі снайпера загинув солдат 24-ї омбр Володимир Куцик із Львівщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.