ДТП в Туреччині: розбився футбольний клуб, загинув легіонер

 

У Туреччині розбився мікроавтобус із футболістами команди “Аланіяспор”, що виступає в суперлізі.

Як повідомляє видання “Дейлі Сабах”, аварія сталася поблизу міста Аланія в понеділок зранку, 29 квітня. Унаслідок ДТП загинув 28-річний чеський легіонер Йозеф Шурал, ще шість гравців отримали травми.

Бус перекинувся за 5 км від центру Аланії.

“Повертаючись з матчу в Кайсері (за 570 км від середземноморського курорту Аланія – “Н”), наш мікроавтобус потрапив в аварію, в результаті якої постраждали семеро наших футболістів. Чеський футболіст Йосеф Шурал із серйозними пораненнями був доставлений до приватної клініки Аланії. Незважаючи на всі зусилля лікарів, врятувати його не вдалося”, – йдеться в заяві на ФБ-сторінці команди.

Мікроавтобус перекинувся через те, що водій заснув.

“За інформацією, яку я отримав від начальника поліції, було два водії, і обидва заснули”, – розповів президент “Аланіяспору” Хасан Чавушоглу.

Після допиту поліція затримала водія, який був за кермом.

“Аланіяспор” у турецькій суперлізі йде на 5-му місці, в неділю він зіграв унічию з “Кайсеріспором” українців Олександра Кучера та Артема Кравця – 1:1. Йозеф Шурал залишався в запасі.

Читайте також:
Кривава ДТП з “Дизель шоу”: загинула акторка Марина Поплавська. ПОДРОБИЦІ, ВІДЕО

У Канаді в ДТП розбилася хокейна команда “Гумбольдт” з українцями у складі.
Список 15 загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна