Рада погодила проведення в Києві Парламентської асамблеї НАТО

 

У четвер, 25 квітня, Верховна Рада України прийняла постанову №10091 про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору.

Про це повідомляє Еспресо.TV

За відповідне рішення з другої спроби проголосували 235 з 345 народних депутатів, зареєстрованих в сесійній залі.

Постановою передбачається провести весняну сесію ПА НАТО в період з 22 по 25 травня 2020 року у Києві. Також передбачено утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО. Головою Організаційного комітету призначається голова Верховної Ради України.

Постановою затверджується склад Організаційного комітету, згідно з переліком посад, і надаються повноваження голові Організаційного комітету, у разі необхідності, вносити зміни до складу комітету.

Організаційний комітет в двотижневий термін повинен затвердити план заходів з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО.

Крім того, Кабінет міністрів України у двотижневий термін повинен визначитися щодо участі відповідних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в підготовці і проведенні весняної сесії ПА НАТО і забезпечити своєчасне фінансування передбачених в кошторисі ВР на 2020 рік видатків на проведення цієї сесії.

Читайте також:
Столтенберг кличе Зеленського до штаб-квартири НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.