Підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк суд залишив під вартою

 

Шевченківський районний суд міста Києва ухвалив відмовити захисту Ігоря Павловського, підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк, у клопотанні про зміну запобіжного заходу. Відповідне рішення ухвалила суддя Олена Мєлєшак.

Про це в середу, 24 квітня, повідомляє РБК-Україна.

“Суддя ухвалила рішення у клопотанні захисника відносно Павловського про зміну запобіжного заходу відмовити. Забов’язати забезпечити проведення належного медичного огляду Павловського. Ухвала оскарженню не підлягає”, – заявила суддя.

Раніше активісти під будівлею Шевченківського суду підпалили петарди та принесли колонки. В цей час тривало засідання із розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу Ігорю Павловському. Суддя Олена Мєлєшак зробила технічну перерву на 2 хвилини для того, щоб з’ясувати, чи знаходяться у безпеці учасники процесу та всі особи, що перебувають в залі у зв’язку із діями активістів під будівлею суду.

Також слідча суддя ознайомилась з письмовими матеріалами справами. Сьогодні на засідання також прибув слідчий у справі.

На судовому засіданні сьогодні Ігор Павловський розказав, що одружений та проживає в Херсоні.

“Я помічник нардепа України Паламарчука Миколи, громадянин України. Маю інвалідність третьої групи після інсульту” ,- сказав він.

Нагадаємо, судове засідання щодо зміни запобіжного заходу Ігорю Павловському переносили чотири рази через відсутність підозрюваного. За словами прокурора Дмитра Бояна Павловський знаходився на лікуванні. Також засідання не відбулися через неявку прокурорів.

Відзначимо, 10 листопада 2018 року колишнього помічника депутата Верховної ради Миколи Паламарчука Ігоря Павловського заарештували у справі про вбивство активісти Катерини Гандзюк.

Як інформувала “Новинарня“, нападникам на Катерину Гандзюк пом’якшили підозру.

Читайте також:
Справа Гандзюк: помічник Паламарчука Павловський визнав, що знав Торбіна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна