Москаль подав у відставку

 

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль подав у відставку.

Про це повідомляють на офіційному сайті посадовця.

“Геннадій Москаль подав Президенту України Петру Порошенку заяву про звільнення з посади голови Закарпатської ОДА за власним бажанням”, — зазначається на сайті.

На сторінці також вміщене фото заяви урядовця.

“Відповідно до абзацу 2 статті 8 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України на строк повноважень Президента України, – йдеться в заяві. – Відповідно до статті 9 Закону повноваження голів місцевих державних адміністрацій припиняються Президентом України.

Згідно з пунктом 9 частини 1-ї статті 9 Закону та на підставі статті 38 Кодексу законів про працю України прошу припинити моє перебування у відпустці та звільнити мене з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації за власним бажанням”.

Нагадаємо, 22 квітня голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив про відставку.
“Я залишаю посаду голови обласної державної адміністрації, але я залишаюся з Львівщиною, я залишаюся зі Львовом, я залишаюся з нашими людьми, чию підтримку ми маємо сьогодні – в цьому ми переконалися під час виборів, які ми мали нещодавно”, – сказав Синютка.

Читайте також:
Москаль оголосив річницю проголошення Карпатської України вихідним днем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна