На адмінмежі з Кримом окупанти влаштували “екзит-пол”

 

На адміністративній межі з окупованим Кримом у напрямку материкової частини України, окупанти проводять опитування з приводу виборів.

Про це на своїй сторінці у Twitter в неділю, 21 березня, повідомляє Державна прикордонна служба України.

“По інформації громадян, які перетинають адмінмежу ТОТ АР Крим в напрямку материкової частини України, окупанти проводять опитування щодо того, чи будуть проїжджаючи голосувати, в якому населеному пункті, за якого кандидата та на якій виборчій дільниці”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, обстановка на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом наразі контрольована, загострень не спостерігається.

Напередодні другого туру виборів президента України співробітники Держприкордонслужби посилили заходи безпеки в підрозділах та місцях несення служби Азово-Чорноморського регіонального управління, зокрема і на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Нагадаємо, прикордонники РФ на адмінмежі зупиняли українських виборців з Криму і під час першого туру виборів.

Читайте також:
Виборчу дільницю у прифронтовому Лебединському відкрили о 16:00

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна