На Львівщині зафіксували спробу видачі бюлетеня громадянину без паспорта

 

У неділю, 21 квітня, на виборчій дільниці №460184 у Комарно, що у Городоцькому районі Львівщини, спостерігачі Громадянської мережі “Опора” виявили спробу видачі бюлетеня виборцю, який не мав із собою паспорта.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Спостерігач “Опори” повідомила членів ДВК, що це є порушенням закону України “Про вибори Президента України”. Таким чином видачі бюлетеня виборцю без паспорта вдалось запобігти.

Нагадаємо, що свій бюлетень виборець може отримати, лише попередньо пред’явивши паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення) або військовий квиток.

Сьогодні, 21 квітня, від 08:00 в Україні триває другий тур голосування за майбутнього президента. Голосування закінчиться о 20:00, після чого дільниці закриються і почнеться підрахунок голосів.

Читайте також:
На лінії розмежування на Донеччині не відкрилася виборча дільниця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.