Дезертира зі зброєю з 14 омбр затримали на Волині

 

Дезертира-строковика з 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ затримали після більш як трьох днів пошуків на Волині.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба підрозділу.

“…Військовослужбовця Григоренка Артема Станіславовича, який ввечері 16 квітня зі зброєю самовільно залишив військову частину, затримано групою спеціального призначення Західного територіального управління Військової служби правопорядку на території Волинської області. Зброя та боєприпаси знаходилися при ньому”, – ідеться в повідомленні на ФБ-сторінці бригади.

“Розшук та затримання – результат спільних масштабних розшукових заходів військовослужбовців бригади, співробітників Військової служби правопорядку та Національної поліції України. Наразі тривають слідчо-оперативні дії”, – зазначили в підрозділі.

Як відомо, пункт постійної дислокації 14 омбр – місто Володимир-Волинський.

Артема Григоренка на строкову військову службу призвали в листопаді 2018 року. Чоловік проживає в селі Новомар’ївка Братського району на Миколаївщині.

Читайте також:
Військова прокуратура назвала кількість дезертирів в українській армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна