У Києві відкрили виставку “В’язні Кремля”

 

У Києві, в приміщенні Інституту міжнародних відносин, у четвер, 18 квітня, відкрилася виставка “В’язні Кремля”.

Про це повідомляє “Крим.Реалії”.

На ній представлені портрети затриманих і засуджених російською владою українців і кримських татар з їхніми біографічними довідками.

У відкритті взяли участь лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв і перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джепарова.

“Тут представлені портрети людей, які перебувають в ув’язненні, в’язні Кремля. Люди, які в обстановці бездіяльності, хаосу, зради знайшли в собі мужність протистояти окупантам. Наш обов’язок – зробити все можливе для їхнього звільнення”, – сказав він.

Після презентації експозиції, Джемілєв підписав всім охочим книгу “Мустафа Джемілєв. Шлях лідера”, яку видали кримський історик Гульнара Бекірова та Міністерство інформації України.

Читайте також:
У Сеймі Польщі відкрили виставку, присвячену Аміні Окуєвій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна