Зеленський обіцяє не створювати коаліції з екс-“регіоналами” і Порошенком

 

Кандидат у президенти Володимир Зеленський у майбутній Верховній Раді не готовий до коаліції колишніми “регіоналами” Юрія Бойка і Віктора Медведчука, а також із нинішнім президентом Петром Порошенком.

Про це він заявив в інтерв’ю “РБК-Україна” 17 квітня.

На запитання журналіста, чи можна уявити ситуацію, що після парламентських виборів він створить коаліцію з екс-“регіоналами” Бойком і Медведчуком, Зеленський відповів: “Ні”.

Шоумен, який представляє партію “Слуга народу”, також стверджує, що не має наміру об’єднуватися з політичною силою нинішнього президента Петра Порошенка.

Як інформувала “Новинарня“, свіжа соціологія КМІС станом на квітень-2019 показала, що якби вибори до Верховної Ради відбувалися зараз, партія Зеленського “Слуга народу” посіла б перше місце, набравши б 12,4% серед усіх виборців (і майже 26% – серед тих, хто вже визначився з вибором). На другому місці – “Опозиційна платформа – За життя” (відповідно, 7,5% і 15,7%).

Як інформувала “Новинарня“, “Слуга народу” – політичний комедійний телесеріал каналу “1+1”, у якому знімається Володимир Зеленський (грає роль “народного президента”). Він є одним з авторів і продюсерів фільму.
На каналі “1+1”, що належить олігарху Ігорю Коломойському, тривалий час перед першим туром виборів транслювалася реклама нібито нового сезону серіалу “Слуга народу”, яка де-факто була політичною рекламою Зеленського.
Партія “Слуга народу” була офіційно зареєстрована в грудні 2017 року і з часу включення в питальники соціологів мала досить високі рейтинги.
Керівником політичної партії “Слуга народу” формально є Баканов Іван Геннадійович – юрист творчого об’єднання “Студія “Квартал 95” із 2013 року. Керівником “Кварталу 95” є Зеленський.

Читайте також:
Соціологи підтвердили, що Порошенко різко скоротив розрив із Зеленським

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна