У Лондоні поліція затримала понад 200 екоактивістів

 

Понад дві сотні осіб, які на знак протесту проти кліматичних змін блокували вулиці в центрі Лондона і ледь не спричинили транспортний колапс, опинилися в поліції.

Про це повідомляє BBC.

“Активісти з рух Extinction Rebellion, що проводили протести проти кліматичних змін, під час яких заблокували дороги в центр Лондона, були затримані правоохоронцями. Загалом поліція арештувала 209 осіб”, — йдеться в повідомленні.

Як повідомляла “Новинарня“, раніше було затримано сотню активістів. Протести екологів у Лондоні очолює британська кліматична група Extinction Rebellion, що планує організувати демонстрації у 33 країнах протягом найближчих днів.

Протестувальники вимагають скоротити викиди вуглецю до нуля, оголосити кліматичний та екологічний надзвичайний стан і організувати збори громадян для розробки надзвичайного плану дій щодо зміни клімату та екологічної ситуації загалом.

Читайте також:
В Україні створили новий заповідник

Компанія IKEA розробила човни для очищення річок від сміття

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна