На Донеччині військові відбили напад диверсійно-розвідувальної групи бойовиків

 

Українські військові у понеділок, 15 квітня, відбили напад диверсійно-розвідувальної групи незаконних збройних формувань на Донбасі, бойовики втратили дві людини убитими і дві пораненими.

Про це повідомив прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на сторінці у Facebook.

Зокрема, о 20:39 особовий склад спостережних постів помітив висунення диверсійно-розвідувальної групи противника в складі 12 чоловік.

“Вогнем зі стрілецької зброї просування ворога було припинено. Зав’язався бій… Ворог почав відхід, втративши двох бойовиків убитими і двох пораненими”, — йдеться у повідомленні.

Військові, які виконували завдання на спостережних постах, захопили зброю диверсантів і карту з зазначеними в глибині оборони об’єктами, на яких були сплановані диверсії. Бойовики планували знищити спостережні пости та в подальшому вийти в тил підрозділів Об’єднаних сил.

Повідомляється також, що ДРГ почала висування під прикриттям вогню. Зокрема, ще в 20:00 15 квітня бойовики почали масований обстріл позицій Об’єднаних сил на маріупольському напрямку.

Читайте також: 
Росіяни формують на Донбасі ДРГ та підвозять нову зброю проти безпілотників, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна