У Лондоні арештували нападника, який таранив авто посла України

 

У Лондоні взяли під варту чоловіка, який 13 квітня кілька разів навмисно таранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко.

Про це повідомила “Європейська правда” з посиланням на заяву міської поліції Лондона.

“Чоловік 40 років був заарештований за підозрою в замаху на вбивство співробітників поліції і нанесенні шкоди”, – повідомили в поліції.

У якості запобіжного заходу його спершу доставили в центральну лондонську лікарню. з’ясувалося, що під час інциденту нападник не постраждав. Надалі підозрюваного утримують під вартою в центральній поліцейській дільниці Лондона.

Як інформувала “Новинарня“, в суботу, 13 квітня, службову машину посла України у Великій Британії біля будівлі посольства у районі Голанд-парк зумисно протаранив інший автомобіль. Посол Наталія Галібаренко не постраждала. Коли на місце прибула поліція, нападник скерував авто і на правоохоронців. Ті були змушені відкрити вогонь.
Поліція з’ясовує мотиви нападника, але попередньо інцидент не вважають терактом.
Очевидці повідомляють, що протягом кількох годин перед інцидентом нападник гучно слухав у машині українську музику.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна