Поліція ОС відпрацювала Бахмут. ВІДЕО

 

За наказом командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відділи Нацполіції України проведели оперативно-профілактичні заходи в місті Бахмут та Бахмутському районі Донецької області.

“Відпрацювання проводилося з метою виявлення зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, та стабілізації криміногенної ситуації”, – повідомив прес-центр ООС 14 квітня.

Відтак поліцейські виявили та задокументували “цілу низку кримінальних та адміністративних правопорушень”, зазначили в ОС.

Як розповів т.в.о. заступника командувача ОС з питань застосування сил і засобів Національної поліції України Сергій Кондрашенко, розкрито чотири крадіжки по гарячих слідах, один грабіж, два факти – виявлення зброї та вибухівки. Також один мешканець Бахмута – віком 39 років – добровільно здав 255 набоїв калібрів 5,45 та 7,62.

Поліцейські зі складу ОС орієнтували громадськість на своєчасне інформування підрозділів Національної Поліції України з питань попередження та недопущення в подальшому вчинення кримінальних чи адміністративних правопорушень.

Заходи щодо виявлення та документування незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів та виявлення осіб, причетних до НЗФ, і надалі проводяться силами поліцейських та перебувають на контролі керівництва НПУ та командування ООС, зазначили у прес-центрі.

Читайте також:
Поліція ООС відпрацювала Маріуполь: затримані шість бойовиків

Поліція ООС відпрацювала Костянтинівку

У прифронтовому Залізному поліція ООС знайшла арсенал зброї. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна