Поліція затримала 32 учасників масштабного наркоугруповання

 

У четвер, 11 квітня, поліцейські затримали 32 членів злочинної організації, яка виготовляла та розповсюджувала важкі наркотики на території 13 областей України.

Як повідомили у Нацполіції, інформація про групу осіб, яка виготовляла наркотики, надійшла до поліції у 2018 році. За цими матеріалами розпочали кримінальне провадження.

Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що до цього бізнесу причетні понад 80 людей, здебільшого уродженці Одещини, Миколаївщини та Чернігівщини. Організатором наркоугруповання був 27-річний мешканець Києва, уродженець Одеської області, раніше судимий за незаконні операції з наркотиками.

Наркотики збували за допомогою чат-бота в одному з месенджерів. Поліція встановила «закладчиків». Ними виявилися молоді люди, віком від 17 до 25 років, серед яких і хлопці, і дівчата. Здебільшого батьки цих людей знали про кримінальний заробіток своїх дітей та навіть сприяли їм, зберігаючи вдома товар.

Читайте також:
Двоє російських поліцейських попросили притулку в Україні. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна